Първоначално публикувано от Mury
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Шашми с Дебитомер
Collapse
X
-
Какво е значението къде има проблем ?
Нали говорим за стоиности при изправен мотор !
При мен с фиатекускан показва колко въздух засмуква и паралелно от колко се нуждае мотора за правилна смес. На празен ход е около 300 при нужни 300 ,подване на газ на 4200об ми дава,че се нуждае 1000/1100 а дебитомера ми отчита,че влиза окло 650 възможно е самата програма да дава отклонение.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеПри мен с фиатекускан показва колко въздух засмуква и паралелно от колко се нуждае мотора за правилна смес. На празен ход е около 300 при нужни 300 ,подване на газ на 4200об ми дава,че се нуждае 1000/1100 а дебитомера ми отчита,че влиза окло 650 възможно е самата програма да дава отклонение.
Comment
-
А да не би тези стойности да са mg/i (милиграм за цикъл на цилиндър)? Хм?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Моя съвет е да ги гледате тези цифрички в движение под товарТоку виж се получили по-смислени данни
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеМи кажи нещо за моите, които са под товар и то як
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеСпам, какво друго може да се каже ?!?
Колегата пита какви стойности дава деб 180. Аз качих данни за моята кола, а дали ще му вършат работа - не знам.
Някой нещо каза ли, на въпроса му относно дебита?
Едни ремонтират, други продават - не искат да дават Know how... и са си прави. Аз каквото знам го казвам, пък дали е така... не претендирам!
Comment
Comment